Kansen met hybride clouds

Behoefte aan hybride clouds
Steeds meer organisaties besteden hun infrastructuur uit. Aangezien verschillende bedrijfsprocessen verschillende eisen hebben, is er vaak behoefte aan een mix van cloud oplossingen, bestaande uit on premises en off premises private clouds en public clouds. Door workloads toe te staan om te verplaatsen tussen private en public clouds aan de hand van veranderende computing behoeften en kosten, bieden hybride clouds meer flexibiliteit en data inzet opties. Dit maakt hybride clouds een aantrekkelijke keuze.

Complex management
Het managen van deze verschillende platformen is echter een complexe zaak. Hybride cloud beheerders zijn verantwoordelijk voor het beheren van computing, networking en storage middelen in meerdere domeinen. Zij moeten voldoende begrip hebben van alle aspecten van de omgeving, applicaties, performance vereisten, compliance vereisten, etcetera.

Pak je kans
Het formuleren van effectieve strategieën voor het managen van hybride clouds kan de complexiteit handelbaar maken. Met de juiste tools kan het managen van hybride clouds efficiënt en effectief worden gedaan.

Hoewel elke situatie anders is, is een goed begrip van de bedrijfsprocessen die gemanaged moeten worden en het opstellen van een management strategie de eerste stap. Het ontwikkelen van een succesvolle, hybride cloud management strategie zal geen gemakkelijk proces zijn, maar door de kansen die er liggen zal het een rendabele investering zijn.

Klanten willen graag horen dat hun servers en applicaties beheerd kunnen worden waar zij willen, dat het overzien en geregeld wordt door één partij, en dat ze over hun gehele portfolio gerapporteerd worden. Bedrijven die het vermogen hebben om de omgevingen van meerdere platformen en meerdere cloud providers te managen zullen veel toegevoegde waarde te bieden hebben en mooie resultaten kunnen behalen.

Geef een reactie